HACCP (англ. Hazard Analysis and Сritical Control Point) — система аналізу ризиків і контролю критичних точок.
Ця система забезпечує контроль на всіх етапах виробництва харчових продуктів, у будь-якій точці процесу виробництва, зберігання і реалізації продукції, де можуть виникнути небезпечні ситуації і використовується в основному підприємствами - виробниками харчової продукції.
При цьому особливу увагу звертають на критичні точки контролю, в яких усі види ризиків, пов'язані із вживанням харчових продуктів, можуть бути попереджені, усунуті або знижені до прийнятного рівня в результаті цілеспрямованих заходів контролю.
Для запровадження системи НАССР виробники зобов'язані не тільки дослідити свій власний продукт і методи виробництва, але й застосовувати цю систему і її вимоги до постачальників сировини, допоміжних засобів, а також до системи гуртової і роздрібної торгівлі.
Міжнародні організації схвалили застосування НАССР, як найбільш ефективний спосіб попередження захворювань, які можуть бути викликані неякісними харчовими продуктами. Застосування НАССР може бути корисним для підтвердження виконання законодавчих і нормативних вимог.
Системи НАССР використовують практично в усіх цивілізованих країнах як надійний захист споживачів.
Натуральні оболонки
В нашому асортименті є високоякісні яловичі синюги бразильских виробників: JBS-Friboi та Marfrig. Для вашого виробництва ми пропонуємо синюги А та В якості наступних калібрів -/95, 95/115, 115/130 та 130/+, в'язані в пучки по 10 шт. у великих бочках по 1000-1200 шт. Більше інформації щодо яловичої продукції ви знайдете тут.
Штучні оболонки
Продукт, виготовлений з застосуванням плівки SUN COLOR F, привабить увагу усіх. Його застосовують у виробництві: варених ковбас; варених вітчин і варених вітчинних продуктів; продуктів з м’яса птиці; може застосовуватись в поєднанні з еластичною сіткою. Більше інформації щодо лінійки продуктів SUN PRODUCTS дивіться тут
Контактна Інформація
Відділ продажу
+38 (067) 676-1231
+38 (032) 313-2507
Бухгалтерія
Тел.: +38 (03231) 32507
Факс.: +38 (03231) 32207