Поради технологу
Анатомія кишок
Свиняча черева
Оскільки свиня - це всеядна тварина, її кишківник має вкриті жиром, не дуже міцні і короткі кишки. Виняток складають свиноматочні комплекти кишок, де міцність значно вища. Сьогодні виробники кишсировини завдяки спеціальній технології обробки, зміцнюють кишки ще на етапі підготовки до використання в якості оболонок. Наше підприємство готує свинячу кишку за унікальною технологією, що додає і міцності стінкам свинячих кишок, і значно білішого кольору.
Таблиця фаршоємності яловичої кишкової сировини (Таблиця 1)
У цій таблиці ми наводимо загальні дані щодо фаршоємності яловичої кишкової сировини. Остання колонка таблиці описує фаршоємність при використанні технології шприцювання сировини під вакуумом та без вакууму (середній показник). Усі дані приблизні і можуть бути використані лише для ознайомлення.
Фаршоємність свинячої і баранячої кишсировини (Таблиця 2)
У цій таблиці наведена фаршоємність для свинячої та баранячої кишсировини відповідно до калібру. Звертаємо вашу увагу на те, що фаршоємність розрахована на повний стандартний пучок довжиною 91,4м (100 англ.ярдів)
Натуральні оболонки
В нашому асортименті є високоякісні яловичі синюги бразильских виробників: JBS-Friboi та Marfrig. Для вашого виробництва ми пропонуємо синюги А та В якості наступних калібрів -/95, 95/115, 115/130 та 130/+, в'язані в пучки по 10 шт. у великих бочках по 1000-1200 шт. Більше інформації щодо яловичої продукції ви знайдете тут.
Штучні оболонки
Продукт, виготовлений з застосуванням плівки SUN COLOR F, привабить увагу усіх. Його застосовують у виробництві: варених ковбас; варених вітчин і варених вітчинних продуктів; продуктів з м’яса птиці; може застосовуватись в поєднанні з еластичною сіткою. Більше інформації щодо лінійки продуктів SUN PRODUCTS дивіться тут
Контактна Інформація
Відділ продажу
+38 (067) 676-1231
+38 (032) 313-2507
Бухгалтерія
Тел.: +38 (03231) 32507
Факс.: +38 (03231) 32207